Kurucu'dan

Medipol Üniversitesinden voleybol ve basketbolda büyük başarı

İstanbul Medipol Üniversitesi voleybol ve basketbol takımları mücadele ettikleri Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Liglerinde büyük başarılara imza attı.

29.05.2019
Medipol Üniversitesinden voleybol ve basketbolda büyük başarı

2018 senesinde kurulan erkek voleybol takımımız büyük bir başarıya imza atarak Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) 1. Ligi’ne yükseldi. Grup maçlarında Kadir Has Üniversitesi, Arel Üniversitesi ve Türk Alman Üniversitesi ile karşılaşan takımımız rakiplerini 3-0 mağlup etmeyi başardı ve bir üst tura yükseldi. Çeyrek finalde Sabancı Üniversitesini 3-0’la geçen takımımız yarı finalde de Okan Üniversitesini aynı skorla eleyerek finale uzanmasını bildi. Takımımız, Koç Üniversitesi ile oynadığı final maçının tie-break setinde ise iyi bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 3-2 mağlup ayrıldı ve ligi 2. tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi.

Kadın ve Erkek Basketbol Takımlarımız Kupaya Uzandı

Üniversitemizi oynadıkları liglerde en iyi şekilde temsil eden erkek ve kadın basketbol takımlarımız ise sezonu kupalarla kapattı. Kadın basketbol takımımız, TÜSF 1. Lig Kadın Basketbol şampiyonasında 3.’lük kupasını kazanırken Erkek Basketbol takımımız da TÜSF 2. Lig Erkek Basketbol Şampiyonasında üçüncülük kupasının sahibi oldu.